Skip to content

Szállítási tudnivalók

Szállítási módok

Magyar Posta házhozszállítás (‘Átalány’)
Ezt a szállítási módot ‘átalány’ néven találod a kosár oldalon, díja a csomag méretétől függ, automatikusan kerül kiszámításra:
– kisebb, levélként feladható csomagok esetében: 795 Ft
– nagyobb csomagok esetében: 1735 Ft
Minden csomaghoz jár nyomkövetési szám.

FOXPOST csomagautomata
FOXPOST csomagautomatákba egységesen 1099 Ft-ért szállítunk. Kérünk, ha ezt választod, a rendelés megjegyzés rovatában tüntesd fel, melyik automatába kéred a csomagodat! (Ha elfelejtetted megírni, ne aggódj, e-mailben rákérdezünk.)

Személyes átvétel
Személyes átvételre Budapesten van lehetőség, a Kozmosz Vegán Étteremben (1067 Budapest, Hunyadi tér 11.). A csomagot az étterem nyitva tartási idejében tudod átvenni a személyzettől (ez jelenleg H-V: 11:30-21:00).
A csomag a megrendeléstől számítva 1-3 munkanapon belül lesz átvehető, melyről e-mailben értesítünk. A csomag átvételére 14 nap áll rendelkezésedre az értesítő e-mail elküldése után.

A csomagolásról

Igyekszünk minden csomagot annyira környezettudatosan csomagolni, amennyire csak tudunk. A lehető legkisebb méretű kartondobozt használjuk, papír- és egyéb, természetes alapú helykitöltő anyagokkal védve a termékeket. Megköszönjük, ha a csomagolást újrahasznosítod, vagy a szelektív kukába dobod ♡